top of page
026alt.jpg

Mina Norman
Författare

Jag är född i Söderhamn men bor sedan 2005 i Falun. Tidigt drömde jag om att bli författare eller bibliotekarie. 2015 hade jag lyckats uppfylla båda drömmarna.

 

Sedan ungdomsåren brinner jag för fantastik. Det är något särskilt med att läsa och skriva om övernaturliga varelser och andra världar. Det är med fantastiken som jag verkligen får använda min fantasi.

 

Jag är aldrig rädd att ta upp svåra ämnen i mina texter. Sorg, sjukdomar och psykisk ohälsa är några exempel. Ofta balanseras det svåra med det goda som livet erbjuder. Min debutroman Utan ord handlar om psykisk ohälsa och den isolering man kan få på grund av det, samtidigt har romanen beskrivits som feel-good. Den psykiska ohälsan beskrivs utifrån mina egna erfarenheter efter många år med nedstämdhet, social fobi och fobisk personlighetsstörning.

 

2018 startade jag Diverzity Förlag. 

Tills%20ingenting%20finns%20kvar%20liten

Ebba Löfgren

Illustratör

Mitt namn är Ebba Löfgren. Jag är en grafisk designer och illustratör från Gävle som har en stark passion för bild och formgivning. Min drivkraft är att levandegöra idéer och historier via tilltalande illustrationer och bilder.

2020 tog jag studenten från gymnasiet där jag gick den estetiska linjen med inriktning bild och form. Jag ser mig själv som en kreativ, öppensinnad och målinriktad person som drivs av nya utmaningar. 

Utöver min anställning som grafisk marknadsförare så har jag eget företag inom konst och grafisk design. Jag tar gärna på mig alla olika uppdrag, allt ifrån väggmålningar, logotyper, menyer och affischer till barnböcker såklart. 

E-post: ebba@emlkonst.com

Instagram: emlkonst

Hemsida: https://emlkonst.com

Ebba_edited.jpg
bottom of page