Utan ord

Utan ord - Mina Hansson, 2015 (nyutgåva 2019)

 

E-bok utgiven av Diverzity Förlag

Tryckt utgåva utgiven av Megamanus

Finns att köpa på adlibris, bokus, cdon, bokon, Nextory och Apple (med mera). Kolla även om boken finns på ditt bibliotek, eller be dem köpa in oavsett om det rör sig det tryckta eller digitala formatet.

Det går även att köpa boken av förlaget. Då kan boken signeras om så önskas.

Pris: 60 kr + frakt

Det går att få mängdrabatt.

Du beställer boken genom att skriva till ohanami (at) live.se. Jag samfraktar, så kolla gärna in Diverzity Förlags andra titlar.

Handling:

"Jag vet inte vem jag skriver för. Är det kanske för mig själv. Eller för de andra.

Om det är för dem måste frågan ställas. Vill de lyssna?"

 

Sedan tonåren har Nora mått dåligt psykiskt. Som vuxen bor hon ensam, klarar inte av att arbeta och har isolerat sig fastän hon inte önskar sig något annat än att få ett normalt liv. Trots sina besvär studerar hon japanska på högskolan. Det är där hon träffar Annie, som tycks vara hennes motsats, och Ulrik som liksom henne är full med hemligheter.

 

Utan ord är en fiktiv berättelse baserad på Mina Hanssons erfarenheter med social fobi och fobisk personlighetsstörning, samt hennes resa med psykiatrin och kamp om att hitta rätt i livet.

Sagt om boken

"Jag vill säga så mycket, men vet inte hur jag ska uttrycka mig. En bra bok, med ett viktigt ämne som gör allt så lättförståeligt. En bok som alla lärare borde läsa. En bok som borde vara obligatorisk i klassrummen."

"En imponerande välskriven roman. Det känns som man kryper inuti skinnet på Nora och upplever och känner allt som hon gör."

"Vilken bok! Jag kunde inte sluta läsa den, så det blev en sen kväll... men det var det värt! Boken lämnade mig utan ord, men med otroligt mycket känslor, minnen, tankar, igenkännande... Du är bra, riktigt bra! Tack för ditt stora mod att dela och berätta!"

 

"Det är en mycket läsvärd debutroman."

Dalademokraten, 5 oktober 2015

© 2020 (augusti) Mina Hansson

  • w-facebook
  • Vit Instagram Ikon