Omdömen

Jag anlitade Mina Hansson som korrekturläsare för min fantasyroman. Jag var mer än nöjd med materialet jag fick tillbaka från henne. Felformuleringar, skrivfel och tveksamheter gällande mening gav hon konstruktiva lösningar till. Hennes instruktioner var tydliga och lätta att följa. Hon skrev även några rader om bokens berättelse vilket gav mig energi i mitt fortsatta arbete. För mig är det tydligt att Mina Hansson är väl bevandrad inom sitt yrke. Att hon dessutom har stor erfarenhet inom fantasy gör inte saken sämre. Jag kan varmt rekommendera Mina Hansson. Jag kommer definitivt anlita henne till mitt nästa projekt.

Alvar Lethin, "Slutets skog"

Boken är lättläst med enkelt språk, som en återgiven berättelse ur livet. För den som vill sätta sig in i albanernas problem och lidanden i Kosova är boken att rekommendera. Just så komplicerad var tillvaron med en statsmakt som var fiende och människor som kände sig som offerlamm.

Ullmar Qvick om Sokol Demakus "Den konstiga skogen", bok som jag har bearbetat. Du kan läsa ett utdrag från originalet och den omarbetade versionen här.

Jag anlitade Mina Hansson för korrekturläsning av ett av mina manus och är mycket nöjd med hennes arbete. Det var både snabbt, professionellt och till ett bra pris. Bemötandet var trevligt och feedbacken även utöver själva korrekturläsningen var även den till hjälp. För att summera så var det bra och jag rekommenderar att anlita henne.

Philip Thorsson, "Att skriva åt en mördare"

Omdöme lektör.

Minas feedback fick mig att tänka i nya banor. Vilket kommer resultera i tillägg och fördjupningar av mitt manus. Hoppas att det kan göra ett bra manus till ett riktigt bra manus.

Patrik Furubacka, "Utopia - kärlekens pris"

Jag behövde en lektör och anlitade därmed Mina Hansson. Responsen jag fick tillbaka var av mycket stor hjälp. Och det till ett toppenpris, tack vare rabatt genom hennes nyhetsbrev. Tack vare Minas noggranna genomläsning och poängteringar så är jag nu redo att fortsätta mitt arbete med boken. Det var superbra att Mina gav respons på både själva texten och språket.

Anna Svensson, "Blicka framåt"

© 2020 (augusti) Mina Hansson

  • w-facebook
  • Vit Instagram Ikon