Hunger - Mina Hansson, 2019

Finns att köpa (adlibris, bokus, bokon, Apple, Nextory mm)

När främmande män dyker upp på Uldas gård blir hon tvungen att fly medan hennes familj tas tillfånga. Bestämd att återförenas med dem tar hon beslutet att bege sig till storstaden, dit de förts iväg. Under färden stöter hon på Terk, en ung man som motvilligt låter henne följa med honom. Allt vänds upp och ner när de kommit till storstaden. Det handlar inte längre bara om att försöka frita Uldas familj, utan om en strid som ska omkullkasta den onda kungen Dei'dradh.

Eldar - Mina Hansson, 2019

Finns att köpa (adlibris, bokus, bokon, Apple mm)

Tidigare utgiven av En sida till

De hade inte känt varandra länge, men efter bara några månader trodde Tanja att hon visste allt om Jakob. Så fel hon hade. En kväll får hon veta sanningen om hans förflutna, om den fysiska och psykiska misshandeln han fått utstå som barn. Även om det påverkat och gjort honom udda, så är hon säker på att det ligger i det förflutna.

Så tror hon tills den dagen hon åker hem till Jakob, men istället för honom möter en främmande man med ett vapen i hand...

Nemesis - Mina Hansson, 2019

Finns att köpa (adlibris, bokus, bokon, Apple mm)

Det är ingen vanlig middag Iva och Karl ska bjuda sina gäster på. På bordet står finservisen, ljung och svarta servetter vikta till svanar. Och i ett av glasen, där finns mer än bara vin...

 

Nemesis är en novell för dig som vill ha en kortare thriller att läsa.

Den längsta natten - Mina Hansson, 2018

Finns att köpa (adlibris, bokus, bokon, Apple mm)

Det är natten före julafton. Sara somnar i soffan, bekymrad över att inte kunna skänka hennes barn den jul de förtjänar. När Sara återigen vaknar vet hon två saker redan innan hon slagit upp ögonen. Det ena är att hon inte sovit mer än någon timme. Det andra är att något utöver det vanliga väntar henne.

 

Den längsta natten är en novell för dig som vill komma i julstämning!

e-xtra Vildsint - Jens Stenman (red.), 2014

Finns att köpa (bokon)

Utgiven av Kapitel 1 Förlag

"Han såg på henne men hon var i sin egen värld. Han respekterade det. Respekterade att han för tillfället inte behövdes och att hon kunde vara lycklig på egen hand."

 

e-xtra Vildsint är en bok fylld med tjugonio noveller skrivna av lika många författare. Mitt (Mina Hansson) bidrag, Vingar av silver, handlar om ett oväntat möte och det som kan vara början till något stort - och samtidigt förbjudet.

© 2020 (augusti) Mina Hansson

  • w-facebook
  • Vit Instagram Ikon