My Little Pony : Den inofficiella boken om det svenska samlandet

My Little Pony : Den inofficiella boken om det svenska samlandet - Mina Hansson, 2020

 

Finns att köpa på AdlibrisBokus, Cdon, Ginza och Akademibokhandeln (med mera). Kolla även om boken finns på ditt bibliotek, eller be dem köpa in.

Finns som inbunden, e-bok och pdf.

Boken som pdf går enbart att köpa direkt från förlaget. Det är den billigaste varianten, och kostar enbart 50 kronor. Beställ boken genom att skriva till ohanami (at) live.se.

GRATIS LÄSPROV

Här kan du ladda ner ett gratis läsprov.

Om boken:

Få flickleksaker har gjort samma intryck som My Little Pony. Dessa färgglada ponnyer har lyckats hålla sig på marknaden sedan 1980-talet. Under resans gång har My Little Pony fångat många hjärtan - men också väckt avsky.

I denna bok tas historien bakom My Little Pony upp. Med ett svenskt fokus har författaren intervjuat samlare och personer som arbetat med My Little Pony. Boken besvarar frågor som när ponnyerna började säljas i Sverige, hur många My Little Pony-dockor samlarna har i genomsnitt och hur leksakerna marknadsfördes.

My Little Pony : Den inofficiella boken om det svenska samlandet riktar sig till samlare, liksom de som bara är nyfikna. Boken innehåller fakta om ordförklaringar, skötselråd och värde. Annat som tas upp är My Little Pony-tatueringar, brony-kulturen och det svenska rollspelet. Förbered dig på en trettiofem år lång resa med de färgglada leksakerna och de underbara samlarna!

© 2020 (november) Mina Hansson

  • w-facebook
  • Vit Instagram Ikon