My Little Pony - den inofficiella boken om det svenska samlandet

 

Nuvarande projekt på Diverzity Förlag är att skriva en faktabok om det svenska My Little Pony samlandet. Jag ska ta reda på saker som varför folk samlar, vad det är vi tycker om så mycket med My Little Pony och om det finns något de flesta samlarna har gemensamt. Boken kommer att innehålla mycket nostalgi med information om My Little Pony från den första generationen, men den kommer också att ta upp de som börjat samla tack vare Friendship is Magic.

Förhandsbeställ boken

När boken närmar sig att bli tryckfärdig kommer jag att genomföra en crowdfunding där du kan förhandsbeställa boken. Crowdfundingen är nödvändig för att jag ska ha råd med tryckningen. De som gör en förhandsbeställning kommer, utöver boken, att få belöningar som är exklusiva för de som förhandsbeställer boken! Det kommer även att bli en utlottning med några riktigt fina priser!

Vänster bild: kylskåpsmagnet. Höger bild: bokmärke.

Båda bilderna är designade av Solkatt. De är gjorda till detta tillfälle och är exklusiva för de som förhandsbeställer boken! (Texten "Diverzity" på bilderna kommer inte att vara med i tryckningen, de är enbart med här för att bilderna inte ska bli snodda.)

Magnet - Kopia.jpg
66261173_364685070909511_700314074389623

© 2020 (januari) Mina Hansson

  • w-facebook
  • Vit Instagram Ikon