My Little Pony : Den inofficiella boken om det svenska samlandet

 

Hur många My Little Pony har samlarna i genomsnitt? Är alla samlare tokiga i hästar? Varför lägger de ut hundralappar, ibland tusenlappar, på plastleksaker de är medvetna om har en begränsad livslängd? Och varför är de beredda att vänta en timme utanför den lokala second hand-butiken när de vet att det kommer säljas äldre My Little Pony där?

 

My Little Pony : Den inofficiella boken om det svenska samlandet riktar sig till samlare, liksom de som bara är nyfikna. Boken innehåller massor med nyttig fakta som ordförklaringar, skötselråd och information om värde. Den svarar också på frågor som när My Little Pony började säljas i Sverige, hur leksakerna marknadsfördes och hur många (samt vilka) ponnyer som är med i den tecknade tv-serien My Little Pony 'n Friends.

 

Annat som tas upp är My Little Pony-tatueringar, mötesplatser för samlarna, Ponnyklubben, brony-kulturen och det svenska rollspelet. Förbered dig på en trettiofem år lång resa med de färgglada leksakerna och de underbara samlarna!

Förhandsbeställ boken

Det går nu att förhandsbeställa boken!

Förhandsbeställningen är öppen mellan 1-24 maj 2020.

För att förhandsbeställa boken går du in på följande länk.

Belöningar

Alla som förhandsbeställer boken får minst ett bokmärke. De fyrtioåtta första personerna som väljer alternativ 2 eller 3 får en magnet.

Både bokmärket och magneten är designad av Solkatt. De är gjorda till detta tillfälle och är exklusiva för de som förhandsbeställer boken.

bokm%C3%83%C2%A4rke_edited.jpg
magnet_edited.jpg

Lotteri

De som i förhandsbeställningen väljer alternativ 2 eller 3 är med i ett lotteri med flertalet fina priser! Dessa syns härnedan.

custom01_edited.jpg
custom02_edited.jpg

Custom Strawberry Diamond av Sofia Samils.

klister%20g4_edited.jpg
klister%20G3_edited.jpg

Klistermärken. En lottvinst är de olika G4-klistermärkena till vänster och G3-klistermärkena till höger är en enskild vinst.

choklad_edited_edited.jpg

Ponnyform och chokladkaka.

Den som vinner detta pris kommer att få en annan chokladkaka än den som syns på bilden. Vinsten är en klassisk Marabou chokladkaka på 100 g.

broderi_edited_edited.jpg

Broderi "There is always another rainbow".

De verkliga färgerna skiljer sig åt en aning från bilden. Broderiet passar att ramas in, mått 13x18.

squishy_edited.jpg

My Little Pony Squishy Mash'em. I förpackningen finns någon av de ponnyer som syns på bilden (tryck på bilden för att se den förstorad).

originalteckning02_edited.jpg
originalteckning01_edited_edited.jpg

Originalmålningar av Christine Tomtlund. Teckningarna lottas separat som två vinster. Båda bilderna är signerade.

© 2020 (augusti) Mina Hansson

  • w-facebook
  • Vit Instagram Ikon