Delta i boken!

Nedan följer en lista med saker jag söker till min bok. Om du har något av intresse att dela med dig av så kan du skicka det hit. Det du skickar kommer enbart att ses av mig tills boken publicerats. När boken är färdig kommer allt inskickat att raderas.

 

Du får självklart skicka flera bilder och berättelser! :)

Genom att skicka bilder eller historier till mig godkänner du följande:

1. Det är ingen garanti att det du skickar kommer att publiceras i boken.

2. Ditt namn kommer att stå med i boken. Om du vill vara anonym (eller bara vill att förnamnet ska stå med) måste du skriva det i samma meddelande som du bifogar din bild eller berättelse. Undantag är berättelser om psykisk ohälsa (se längst ner) då alla är anonyma.

3. Din berättelse kan komma att redigeras eller kortas ner, liksom att din bild eventuellt kommer att beskäras.

Formulär

Du kan delta i boken genom att besvara ett formulär med frågor som berör ditt samlande. Dina svar är anonyma (även för mig) och kan nås här.

Bilder

Jag ska ha med flera fotokollage i boken, och söker därför efter så många bilder som möjligt! Exempel på vad jag söker är detta:

* Barndomsbilder på dig

* Tatueringar

* Nyare bilder på dig och vänner

* Samlingsbild på ponnyer du har fler än tio olika versioner av

* Fakiesar

* Mash-up av MLP och andra leksaker

* Sådant du själv skapat, som exempelvis målningar och customs

* Cosplay

Allt ska självklart vara MLP-relaterat. Kom ihåg att skriva namn på de som är med på bilderna.

OBS! Om det finns andra på bilden än dig själv så måste de ha godkänt att du skickar bilden.

Bildexempel nedan

Berättelser

Har du någon berättelse du vill dela med dig av? Kanske har du lyckats hitta en av dina grails billigt på loppis? Minns du när du som liten fick en MLP som du verkligen önskat dig? Har du fått nya vänner tack vare att du samlar, vad brukar ni göra och på vilket sätt är dina vänner speciella? Var du som liten utomlands och köpte sådant som inte fanns tillgängligt i Sverige? Eller du kanske har någon MLP-relaterad tradition, som att se "A Very Minty Christmas" varje jul?

 

Roliga, sorgliga, upprörande, euforiska, vardagliga, festliga... Så länge det är MLP-relaterat så vill jag att du delar med dig av dina berättelser och minnen!

Psykisk ohälsa

I dagens samhälle är det många som mår dåligt. Men det finns saker som får en att må bättre, att le. Om du mår dåligt psykiskt, på vilket sätt påverkar My Little Pony dig? Gör det vardagen lättare, blir du lycklig av att köpa nya dockor, känns de som en tröst? Berätta om dina upplevelser och känslor kring psykisk ohälsa och My Little Pony. Alla berättelser om detta ämne kommer att vara anonyma i boken.

Mer

Kom ihåg att kolla in sidan med information om boken, hur du anmäler dig till intervju samt hur du kan stödja boken och i framtiden förhandsboka den.

© 2019 (oktober) Mina Hansson

  • w-facebook
  • Vit Instagram Ikon