Butik

 

Här kan du se Diverzity Förlags produkter: böcker och hantverk med inriktning på mångfald.

För att handla går du in på följande länk.

Läs köpinformationen innan du slutför din beställning.

Frigörelse

Mina Hansson

 

Ejla är i sorg. Utan att kunna gå vidare skjuter hon alla ifrån sig. En dag dyker en främmande man upp i byn. Han är inte som någon annan Ejla tidigare träffat. Sliten mellan sin sorg och viljan att gå vidare vet hon inte hur hon ska förhålla sig till honom, men befinner sig med tiden alltmer i hans närvaro.

 

Samtidig får Ejla veta mer om Väst, den del av Landet där det finns slaveri och orättvisor, liksom de känslokalla laglösa med skjutvapen. Som sydbo är Ejla säker på att inget som pågår i Väst ska påverka henne. Så känner hon tills den dag en mörk hemlighet uppdagas och hon hamnar mitt i en kamp som berör hela Landet.

Tills ingenting finns kvar

Mina Hansson

 

En vintermorgon hittas niondeklassaren Emma död. Det ligger en blomma på bröstet, på ett sätt som borde ha varit omöjligt med tanke på sättet hon dog.

 

Liam och hans syster, bibliotekarien Anja, dras in i händelsernas centrum när Liam hittar en lista över tilltänkta offer. Och det sista offret kommer att bli någon han känner.

Vad som än händer

Mina Hansson

 

David ska börja gymnasiet i en ny stad där han inte känner någon. På grund av tidigare händelser som ärrat honom gör han allt för att inte släppa någon inpå livet. Han vill inte att någon ska komma nära honom, och särskilt inte att det skall avslöjas att han är homosexuell.

 

Klasskamraterna ger honom smeknamnet "pojken i fönstret", vilket han själv tycker är passande. För dem behöver han inte vara något mer.

 

Efterhand hamnar David i situationer som han inte kan kontrollera, vilket leder till att han pratar alltmer med klasskamraterna och börjar träffa dem utanför skolan. Den största förändringen sker när David blir förälskad i någon han vet att han aldrig kommer kunna få.

Utan ord

Mina Hansson

 

"Jag vet inte vem jag skriver för. Är det kanske för mig själv. Eller för de andra.

Om det är för dem måste frågan ställas. Vill de lyssna?"

 

Sedan tonåren har Nora mått dåligt psykiskt. Som vuxen bor hon ensam, klarar inte av att arbeta och har isolerat sig fastän hon inte önskar sig något annat än att få ett normalt liv. Trots sina besvär studerar hon japanska på högskolan. Det är där hon träffar Annie, som tycks vara hennes motsats, och Ulrik som liksom henne är full med hemligheter.

 

Utan ord är en fiktiv berättelse baserad på Mina Hanssons erfarenheter med social fobi och fobisk personlighetsstörning, samt hennes resa med psykiatrin och kamp om att hitta rätt i livet.

© 2020 (mars) Mina Hansson

  • w-facebook
  • Vit Instagram Ikon