top of page

Orden. De där dumma orden. Varför fanns det så många av dem inom henne men så få som vågade lämna hennes läppar?

Ur Utan ord

   Det finns ingen annan än jag här. Inte nu längre.

   Tanken fick honom att rysa.

Ur Tills ingenting finns kvar

Ejla kunde ramsan utantill, men hade sällan reflekterat över världen som omtalades.

  Inte förrän främlingen kom in i hennes iv.

Ur Frigörelse

Böcker

Övermod.jpg

Övermod

Spänning (e-bok)

Efter en helgs festande ser Lina fram emot att åka hem. Men under hemresan så tas hemligheter upp, vilket leder till något hemskt hon aldrig kunnat föreställa sig.

En spinnande jul

En spinnande jul

Illustrerad barnbok (inbunden)

Gratis läsprov finns att läsa här.

Julen närmar sig och katterna Elvis och Zoisite är båda förväntansfulla inför den stundande högtiden. De har dock olika syn på hur tiden fram till julafton ska spenderas. Zoisite vill mest äta samt ligga i soffan och värma sig medan Elvis hela tiden vill hitta på saker att göra. Elvis övertalar dock Zoisite att göra en massa skoj! Det finns ju så mycket som de kan göra, som att baka, lussa och åka kälke.

Följ med på Elvis och Zoisites roliga lekar och äventyr fram till dopparedagen i en färgglad och varm berättelse. En spinnande jul är en charmig och rolig bok för kattälskare i alla åldrar.

Välsignad vare han som kom i Dödens namn

Välsignad vare han som kom i Dödens namn

Spänning (e-novell)

Gratis läsprov finns att läsa här.

 

Clara har planerat att spendera sin lediga helg med att baka inför julen. Allt förändras då hon får ett brev som meddelar att hon redan dagen efter har en inbokad tid hos Enhjerta Advokatfirma. Alltför nyfiken att ändra besökstiden åker hon dit. Men istället för att diskutera anledningen till att hon är där så blir hon och sex andra personer instängda i väntrummet. Utan möjlighet att ta sig därifrån blir de tvingade till att samarbeta för att överleva. Det är något som snabbt visar sig bli svårare än de trodde.

 

Välsignad vare han som kom i Dödens namn är en långnovell fylld med spänning och som tar upp människans vilja att leva – och vad de är kapabla att göra för att överleva.

Omslag bok - Kopia.jpg

My Little Pony : Den inofficiella boken om det svenska samlandet

Faktabok (inbunden, e-bok och PDF-format)

 

Gratis läsprov finns att läsa här.

 

I denna bok tas historien bakom My Little Pony upp. Med ett svenskt fokus har författaren intervjuat samlare och personer som arbetat med My Little Pony. Boken besvarar frågor som när ponnyerna började säljas i Sverige, hur många My Little Pony-dockor samlarna har i genomsnitt och hur leksakerna marknadsfördes.

 

My Little Pony : Den inofficiella boken om det svenska samlandet riktar sig till samlare, liksom de som bara är nyfikna. Boken innehåller fakta om ordförklaringar, skötselråd och värde. Annat som tas upp är My Little Pony-tatueringar, brony-kulturen och det svenska rollspelet. Förbered dig på en trettiofem år lång resa med de färgglada leksakerna och de underbara samlarna!

Hunger.jpg

Hunger

Fantasy (e-novell)

Gratis läsprov finns att läsa här.

 

När främmande män dyker upp på Uldas gård blir hon tvungen att fly medan hennes familj tas tillfånga. Bestämd att återförenas med dem tar hon beslutet att bege sig till Storstaden, dit de förts iväg. Under färden stöter hon på Terk, en ung man som motvilligt låter henne följa med honom. Allt vänds upp och ner när de kommer till Storstaden. Det handlar inte längre bara om att försöka befria Uldas familj, utan om en strid som ska omkullkasta den onda kungen Dei'dradh.

Utan ord.jpg

Utan ord

Skönlitteratur (e-bok och häftad utgåva utgiven av Megamanus)

Gratis läsprov finns att läsa här.

 

Sedan tonåren har Nora mått dåligt psykiskt. Som vuxen bor hon ensam, klarar inte av att arbeta och har isolerat sig fastän hon inte önskar sig något annat än att få ett normalt liv. Trots sina besvär studerar hon japanska på högskolan. Det är där hon träffar Annie, som tycks vara hennes motsats, och Ulrik som liksom henne är full med hemligheter.

 

Utan ord är en fiktiv berättelse baserad på Mina Hanssons erfarenheter med social fobi och fobisk personlighetsstörning, samt hennes resa med psykiatrin och kamp om att hitta rätt i livet.

Frigorelse%20liten_edited.jpg

Frigörelse

Fantasy (e-bok och häftad bok)

Gratis läsprov kommer inom kort.

 

En främmande man dyker oväntat upp i Ejlas by. Han är inte som någon annan hon tidigare träffat. Till en början vet hon inte hur hon ska förhålla sig till honom, men befinner sig med tiden alltmer i hans närvaro.

 

Samtidig får Ejla veta mer om Väst, den del av Landet där det finns slaveri och orättvisor, liksom de känslokalla laglösa med skjutvapen. Som sydbo är Ejla säker på att inget som pågår i Väst kommer att beröra henne. Så känner hon tills den dag en mörk hemlighet uppdagas och hon hamnar mitt i en kamp som berör hela Landet.

Eldar - Mina Hansson.jpg

Eldar

Spänning (e-novell)

Gratis läsprov finns att läsa här.

 

De hade inte känt varandra länge, men efter bara några månader trodde Tanja att hon visste allt om Jakob. Så fel hon hade. En kväll får hon veta sanningen om hans förflutna, om den fysiska och psykiska misshandeln han fått utstå som barn. Även om det påverkat och gjort honom udda, så är hon säker på att det ligger i det förflutna.

 

Så tror hon tills dagen hon åker hem till Jakob, men istället för honom möter en främmande man med ett vapen i hand.

Nemesis.jpg

Nemesis

Spänning (e-novell)

Gratis läsprov finns att läsa här.

 

Det är ingen vanlig middag Iva och Karl ska bjuda sina gäster på. På bordet står finservisen, ljung och svarta servetter vikta till svanar. Och i ett av glasen, där finns mer än bara vin.

 

Nemesis är en kortare spänningsnovell om hämnd och rättvisa.

Tills%20ingenting%20finns%20kvar%20liten

Tills ingenting finns kvar

Spänning-/skräck (e-bok och häftad bok)

Gratis läsprov finns att läsa här.

 

En vintermorgon hittas niondeklassaren Emma död. Det ligger en blomma på bröstet, på ett sätt som borde ha varit omöjligt med tanke på sättet hon dog.

 

Liam och hans syster, bibliotekarien Anja, dras in i händelsernas centrum när Liam hittar en lista över tilltänkta offer. Och det sista offret kommer att bli någon han känner.

Den längsta natten ny.jpg

Den längsta natten

Skönlitteratur (e-novell)

 

Gratis läsprov finns att läsa här.

 

Det är natten före julafton. Sara somnar i soffan, bekymrad över att inte kunna skänka hennes barn den jul de förtjänar. När Sara vaknar vet hon två saker redan innan hon slagit upp ögonen. Den ena är att hon inte sovit mer än någon timme. Den andra är att något utöver det vanliga väntar henne.

Den längsta natten är en novell för dig som vill komma i julstämning!

Hennes tid i det instängda rummet närmade sig sitt slut. Men det skulle innebära de andras död, eller hennes egen.

Ur Välsignad vare han som kom i Dödens namn

Hon kände sig som den onda drottningen som förvandlade ett vanligt äpple till ett rött och skinande, om än giftigt.

Ur Nemesis

 "Vad tänker du på?" frågade jultomten.

 "Att det här är en underbar dröm."

Ur Den längsta natten

bottom of page